Film, diner & live muziek
Friday, January 28, 2022

Grand Opening

De mooiste avond uit! Laat je verrassen en geniet van een speciale avond uit. Lekker borrelen met bijzondere wijnen en kaasjes, live muziek tijdens het diner, en een prachtige film. Op loopafstand van Centraal Station Amsterdam, in een super sfeervolle locatie met uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Na de film lekker naborrelen, het feest gaat door!

Wacht niet te lang met je tickets bestellen, want plaatsen zijn gelimiteerd en dit wil je echt niet missen!

Voor deze voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in het theater los gelaten wordt.

Coronamaatregelen

We willen op een verantwoorde manier ons evenement vormgeven en gaan ervan uit dat we dit ook kunnen doen binnen de dan geldende regels. Op dit moment geldt dat je een geldige Corona QR-code in je app moet kunnen laten zien, dus het kan misschien iets langer duren bij de ingang. Verder zorgen we ervoor dat je op verschillende plekken je handen kunt ontsmetten.

Voor toegang tot bijvoorbeeld een theater, bioscoop of concert heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Er zijn meerdere manieren waarop je een coronatoegangsbewijs kunt krijgen:

  • een negatieve testuitslag;
  • of een vacciantiebewijs;
  • of een bewijs dat u bent hersteld van corona.
Bereikbaarheid

Volop openbaar vervoer mogelijkheden in de omgeving, met Centraal Station Amsterdam op loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de Piet Heingarage onder de Passagiers Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27. Anders validen en rolstoelers zijn van harte welkom.

Kaarten
Tickets:
€65,-
Aanvangstijd:
18:30
Eindtijd:
23:30
Inclusief diner + 3 drankjes
bestel kaarten
Film, diner & live muziek

Grand Opening

Saturday, January 29, 2022
meer lezenFilm weten?