Over ons

Het initiatief voor IJcatcherXL is genomen door Ipo Evers. Sinds 20 jaar is hij al ondernemer rond en binnen Passenger Terminal Amsterdam ( PTA ) met een winkel voor de cruise passagiers en twee horecazaken aan elkaar in de plint van het gebouw aan de Piet Heinkade. Placemaking en de hobby Jazz zijn de drijfveer geweest om de laatste acht jaar te bouwen aan een glazen paviljoen(tje) aan het water tegenover PTA aan de Zouthaven. Live Jazz, mooie wijnen, kazen, oesters en iberico zijn daar (oost naast CS) niet meer weg te denken vanaf november. IJcatcher is de naam.

Vanuit IJcatcher kijk je op het grote glazen gebouw PTA waar in de winterperiode weinig cruiseschepen aanmeren. POP UP doen waar je hart ligt en mensen een hele fijne avond bezorgen is het doel. Het recept hiervoor is: Heerlijk Indisch eten, easy livemuziek, een feel good art house film, wijnen & thee met kazen pairen en een grootse borrel na met weer muziek!

De directie van PTA staat voor deze Pop Up open en maakt samen met Het Wordt Mooi (HWM) de avonden mede mogelijk. Onze samenwerking van de afgelopen 20 jaar, honderden cruiseschepen, miljoenen toeristen verder, floreert!

Nog meer cultuur aan de zouthaven waar we met het Bimhuis en Muziekgebouw aan het IJ een Hot Spot vormen is de wens. Welkom bij IJcatcherXL.nl, bijna iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf november kunt u terecht.

Wacht niet te lang met je tickets bestellen, want plaatsen zijn gelimiteerd en dit wil je echt niet missen!

bEKIJK AGENDA